+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Renoveerimine" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Väikese 2 korruselise büroohoone remont kesklinnas

ID 62292

236 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 05.08.2021
  • check Võitja valik kuni
    12.08.2021
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: N, 5. august, 2021
Maakond: Tartumaa
Linn: Tartu
Tööde algus: R, 01. oktoober, 2021 (Soovituslik)
Tööde lõpp: R, 31. detsember, 2021 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tellija poolt
Soovin pakkumisi: Summa kogu projektile

Töö sisu

Büroohoone remonditööde
seletuskiri

Hoone tehnilised näitajad:
ehitisealune pind 156 m2
korruselisus 2
suletud netopind 220,1 (ehitusregistrisse kantud andmete põhjal)
kubatuur 1201 m3 (ehitusregistrisse kantud andmete põhjal)

Hoone üldine kirjeldus
Büroohoone asub Tartu kesklinnas. Hoone on lamekatusega, 2-korruseline ja ühe trepikojaga. Hoone on algselt olnud tall või tõllakuur ja siis kunagi ümber ehitatud garaažiks ning hiljem büroohooneks. Algsest välisilmest ei ole hoone juures midagi säilinud. Hoone on ühe otsseinaga tänava poole ja fassaadiga naabermajaga ühise sisehoovi poole. Hoone teine külg paikneb naaberkinnistu piiril, millel asub uus kahekordne hoone. Hoonetel on ühine tulemüür.

Hoone omanik soovib seda hoonet kasutada ka edaspidi büroohoonena. Hoone siseviimistlus ja välisviimistlus vajavad uuendamist.

Tööde üldine eesmärk
Tööde eesmärgiks ei ole hoone laiendamine, põhikonstruktsioonide muutmine või uuendamine. Samuti ei muudeta hoone välisilmet.
Tööde eesmärk on hoone välisviimistluse värskendamine ning hoone siseviimistluse uuendamine. Suurimaks võimlikuks tööks, mis vajab kaalumist on esimese korruse põranda vahetus. Samuti on kaalumisel I korrusele ühe lisa WC rajamine.


Vajalikud tööd

Tööde nimekiri on jagatud kohati kaheks variandiks (mahutabelis 1. järjekord roheline, 2. järjekord sinine ) tulenevalt tehnilisest vajadusest, otstarbekusest ning rahalistest võimalustest.

1. Katus

Katusetööde I variant
Katuselt olemasoleva katte lahtised osad eemaldatakse ja paigaldatakse hüdroisolatsioon, siis 150 mm vahtplast soojustus, tuulutusvill, mis kaetakse 2x SBS rullmaterjaliga. Samuti soojustatakse parapetid, mis kaetakse SBS kattega ja viimistletakse plekiga (plekid paigaldada kaldu sissepoole). Katuse räästas (betoonist) soojustatakse alt ja eest 100mm vahtplastiga. Etteserva paigaldatakse sadevee renn (oluline, et kandurid paigaldataks ennem soojustust, sest vastasel juhul ei ole neid kuhugi kinnitada) ja sadevesi juhitakse hoone esisele (kus asub sadevee kaev) kahe sadevee toru kaudu, mis paiknevad hoone kummaski otsas. Uuendatakse ventilatsiooni korstnad.

Katusetööde II variant
Katuse ette serva paigaldatakse vihmavee renn (oluline, et kandurid paigaldataks ennem
soojustust, sest vastasel juhul ei ole neid kuhugi kinnitada) ja sadevesi juhitakse hoone esisele (kus asub sadevee kaev) kahe sadevee toru kaudu, mis paiknevad hoone kummaski otsas.
Uuendatakse ventilatsiooni korstnad.

2. Fassaad

Hoovipoolse seina I variant
Seinalt eemaldatakse vana soojustus, pannakse uus (sama paks) soojustus, krohvitakse. Paigaldatakse uued varikatused (2 tk). Seejärel välisviimistlus värvitakse senisesse tooni.

Hoovipoolse seina II variant
Seinal tehakse krohviparandused. Varikatused parandatakse. Seejärel värvitakse sein senisesse tooni.

Tänavapoolsel otsaseinal tehakse krohviparandused ja värvitakse
Hoovipoolsel otsseinal olev evakuatsiooni trepp remonditakse või vajadusel paigaldatakse uus.

3. Sokkel

Hoovipoolsel soklil eemaldatakse vana soojustus, pannakse uus soojustus, plaaditakse. Lisaks lõigatakse maapinna kõrgusele vuuk, mis täidetakse spetsiaalse hermeetikuga,
mis väldiks sadevee imendumist soklisse ja selle alla.

Tänavapoolsel soklil tehakse krohviparandused ja värvitakse.

4. Avatäited

Aknad

I varinat Vahetatakse välja kõik aknad uute 3x pakettakende vastu. Vahetatakse välja aknaplekid. Akendele paigaldatakse lamineeritud aknalauad.

II variant. Aknaid välja ei vahetata, vaid remonditakse nende riivistust ning vahetatakse välja nende tihendid. Akendele paigaldatakse uued lamineeritud aknalauad.


Välisuksed

I variant
Peasissekäigu välisuksed on kavandatud soojapidavad metallprofiilist uksed, millest 1 on kaheosaline ja üks pool on riividega suletav. Sellisel juhul saab ära jätta sisemised välisuksed.
Kõrval sissekäigu välisuks on ühepoolne, soojapidav metallprofiilist uks.
Hoovipoolsele otsaseinale II korruse kõrgusele pannakse uued avariiväljapääsu uksed (väline ja sisemine).

II variant
Olemasolevad välisuksed remonditakse. Hoone tagumisel otsal, naaberkrundile avaneva II korruse avariiväljapääsul olevad uksed (sisemine ja välimine) asendatakse uutega.

Hoovipoolsele otsaseinale II korruse kõrgusele pannakse uued avariiväljapääsu uksed (väline ja sisemine).


5. Põrandad

I korruse põrandad on hetkel mitmel tasapinnal ning vajunud ja loodist väljas, sest need on
ehitatud mingitele vanadel müüridele. Pärast põrandate avamist on valida kahe variandi vahel.

I korruse põrandate variant I
Põrandad lammutatakse, aluspind tasandatakse liivaga pärast tarvilike kommunikatsioonide paigaldamist, seejärel paigaldatakse soojustus 100mm, kile, armeering ning betoneeritakse põrand paksusega 100mm. Betoonpõrand kaetakse PVC kattega ja serva paigaldatakse plastikust põrandaliist.

I korruse põrandate variant II
Senised põrandad asendatakse uute puitpõrandatega, mis kaetakse PVC kattega.

II korruse olemasolev põrand jäetakse alles, viiakse vajadusel loodi ning kaetakse uue PVC kattega.


6. Sisetööd I korrusel

Täiendava WC ehitus (kaalutav variant)
Tagumisest koridorist (ruumist 5 ) tehakse ava pääsuks ruumi 4 ja ruumi 4 nurka ehitatakse WC (uus ruum nr 6), kus hakkab paiknema 1 pott ja valamu, mis on varustatud segisti ja sooja ning külma veega. WC plaaditakse 1,2 m kõrguselt ülemine osa värvitakse ja paigaldatakse ripplagi. WC-sse paigaldatakse elektriline põrandakütte matt, mida on võimalik kasutada periooditi. Ehitatakse täiendav kanalisatsiooni- ja veetorustik.

Olemasolevas WC-s seinakatted ja kerglagi eemaldatakse. Plaaditavad pinnad kaetakse kipsplaadiga või krohvitakse ning plaaditakse 1,2 m kõrguselt. Ülespoole jääv osa viimistletakse niiskuskindla värviga. Samuti plaaditakse ka põrand, millele on paigaldatud elektriline põrandakütte matt, mida on võimalik kasutada periooditi. Lakke paigaldatakse ripplagi. WC-sse paigaldatakse 2 potti, senistesse kabiinidesse ja eesruumi 1 kahe auguga valamu, mis on varustatud segistitega ja sooja ning külma tarbeveega. WC-s olevad uksed uuendatakse. Vajadusel uuendatakse kanalisatsiooni- ja veetorustik.
Ruumide 2 ja 4 vahel olev ava laotakse kinni kergplokiga, jäetakse ukseava 1000x2100 mm ja avasse paigaldatakse uks, mida on võimalik eraldi lukustada (nii tagatakse, et vajadusel saab ruume kasutada eraldi).

Ukseavasse, mis viib trepikojast ruumi nr 2 paigaldataks tulekindel uks (EI30)

I korruse ruumides kogu olemasolev viimistlus eemaldatakse. Seinad krohvitakse ja kaetakse käsnakrohviga (seinale kantakse kipskrohv, mida töödeldakse kuivamata kujul märja käsnaga ja antakse sobiv „vabakäe“ muster, kuivanuna värvitakse sobivasse tooni).

Paigaldatakse villaplaadil summutav ripplagi.

7. Sisetööd II korrusel

I variant
Senised kerged vaheseinad eemaldatakse. Ehitatakse uued helikindlad (45db) kergseinad. Seinad viimistletakse nii nagu esimesel korrusel. Uksed, mis viivad kabinettidesse ja koolitusruumidesse vahetatakse välja uute vastu. Samuti pannakse uus kahepoolne uks (tulekindel) avasse, mis viib trepikojast teise korruse koridori.

II variant
Teise korruse ruumilahendus jääb paika, kuid kogu olemasolev seina ja laekate eemaldatakse. Seinad viimistletakse nii nagu esimesel korrusel. Samuti vahetakse välja uksed nagu eelnevas variandis.

8. Trepikoda
Trepikoja seinad ja laed puhastatakse, krunditakse ja viimistletakse kipskrohviga, mida märjalt töödeldakse spetsiaalse hõõrutiga. Nii tehakse „vabakäe“ muster. Krohvitud sein värvitakse. Sedasorti viimistlus on reljeefne ja on kergesti parandatav. Trepikoja põrand ja mademed plaaditakse, trepipiire puhastatakse ja värvitakse.

9. Eriosad

Ventilatsioon ja küte
I ja II korrusele ehitatakse välja lihtne mehhaaniline väljatõmme. Värske õhu pealevool on kavandatud läbi välisseina paigaldatud värskeõhu klappide. Igale ruumile paigaldatakse eraldi väljatõmbe mootor ja ruumi regulaator, nii saame õhuvahetust vastavalt vajadusel reguleerida. WC-desse ehitatakse ventilatsioon nii, et käivituks koos tule lülitamisega ja pärast tule kustutamist töötaks ventilaator veel 10 minutit.

Olemasolevad radiaatorid ja torustik säilitatakse ja vajadusel viimistletakse, paigaldatakse reguleerimisventiilid.


Automaatne tulekahju signalisatsioon (ATS)
Kogu hoonele paigaldatakse automaatne tulekahju signalisatsioon ATS, mida nõuavad tuleohutus eeskirjad.

Elektritööd
Valgustid paigaldatakse ripplae sisse, nii saab neid ka ruumide ümberpaigutamise käigus hõlpsasti liigutada. Elekterjuhtmestik paigaldatakse seinakarbikuga, pistikud paigaldatakse sinna sisse, nii saame kergesti muuta asukohta või lisada pistikuid. Lülitid paigaldatakse ruumidesse sissepoole.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: korteriühistu ID57256

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Renoveerimine" on 7 aktiivset tööd

no-img Pilt puudub

Renoveerimis ehitusprojekt

Asukoht: Pärnumaa
Aega jäänud: 6p 2h
Tehtud pakkumisi: 3

Välistrepi epo kate

Asukoht: Tartumaa, Tartu
Aega jäänud: 2p 2h
Tehtud pakkumisi: 3

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.