+ Lisa oma töö      

Ettevõtte ID 59751

Hanke korraldaja kontaktid on peidetud

Hanke korraldaja kontaktandmeid näeb hanke võitja või paketi omanik.

ID: ID59751
Liitunud: 25.02.2021
   
Firma nimi: ** ***************
Registrikood: ********
Juriidiline aadress: ***** *** ** ******** ***** ***** ******** *****
Kontaktisik: ****** ******
E-mail: ********************
Telefon: ********

Hangete korraldamise statistika

Hankeid korraldanud: 3
Hankeid korraldanud kogusummas: 2 900 €
Teistele hinnanguid antud: 3

Hanke võitjatele / töödele antud hinnangud

Korteri lammutustööd

5.0
27.04.2021
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

See oli teine ühine ettevõtmine ning kiidusõnad jätkuvad. Kiired, tublid, töö on puhas ja korralik! Suhtlus vahetu, probleemideta. Kõik detailid saab läbi rääkida ja lahendusi leida ka siis, kui tekib püstitatud töö osas erisusi. Loodame pikaajalist koostööd. Aitäh! :)

Vannitoa lammutustööd

5.0
06.04.2021
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Suurepärase suhtluse ja töökultuuriga ettevõte! Oleme väga-väga rahul teostatud lammutustöödega, käekiri on ilus, korrektne. Objekt hoitakse korras ning töö antakse üle puhtalt. Kiire suhtlus, lubadustest peetakse kinni, töö teostatakse kiiresti ja lubatud ajal.

Korteri lammutustööd

3.3
29.03.2021
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Kohapeal esmase kontaktina tõsteti hankest olenemata tööde hinda. Töö ise oli kiire ja üsna korralik. Tegime kokkuleppe, et aitavad ka järgnevate objektidega. Tööde tasumisega hakkas kohe tants ja trall, sh esitati vigane arve, kus ei olnud märgitud arve saajat ning panga kontonumber oli vigane. Lõpuks saime siiski arveldatud. Töövõtja eeldab tasu samal päeval ja tundide jooksul (eelnevalt seda infot ei olnud). Järgnevalt tegime pöördumise abitöölise saamiseks, sellele vastust ei tulnud. Palusime lammutustöid järgmisele objektile. Leppisime kokku, et teostatakse lammutustööd ja muretsetakse ise ka konteiner. Töid lükati pea nädala jagu edasi korduvate vabandustega, lõpuks ilmuti kohale, kuid ilma konteinerita. Selle pidime ise samal päeval eksprompt-korras kuskilt siis leidma. Tööde lõpus hakkas koheselt raha nuiamine, seal hulgas ettemaksu palumine, kuigi leppisime kokku, et maksame peale konteineri ülekaalu arve laekumist. Kõnede-sõnumitega pommitamine olenemata sellest, et andsime info, et arveldame koheselt, kui konteineri arved on kohal. Rohkem selle firmaga koostööd teha ei soovi.

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge