+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Fassaaditööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Välisuks + fonoluuk uendamine Tallinn

ID 81385

227 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 05.05.2023
  • check Võitja valik kuni
    12.05.2023
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: R, 5. mai, 2023
Maakond: Harjumaa
Linn: Tallinn
Tööde algus: N, 01. juuni, 2023 (Soovituslik)
Tööde lõpp: N, 31. august, 2023 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tellija poolt
Soovin pakkumisi: Summa kogu projektile

Töö sisu

Tere! Soovin koostada hinnapäringut sissepääsu välisuksede vahetamiseks vastavalt kvaliteedistandarditele ja toote vastupidavusele keskkonnamõjudele ning mehaanilistele kahjustustele.
Kvaliteedistandardite osas on oluline silmas pidada järgmisi standardeid:
1 EN 1627:2011 - See standard määratleb turvalisuse klassid erinevate sissepääsuukse tüüpide jaoks, mis on mõeldud kasutamiseks erinevat tüüpi hoonetes. See standard sisaldab erinevaid turvalisusnõudeid, mis tuleb täita, et tagada sissepääsuukse vastupidavus mehaanilistele kahjustustele.
2 EN 12207:2016 - See standard määratleb sissepääsuukse õhupidavusnõuded. Uks peab olema konstrueeritud nii, et see tagab hoonesse õhu sissevoolu ja väljavoolu nõuetekohase reguleerimise.
3 EN 12208:2016 - See standard määratleb sissepääsuukse veekindluse nõuded. Uks peab olema konstrueeritud nii, et see takistab vee sissetungi hoonesse.
4 EN 1026:2016 - See standard määratleb sissepääsuukse vastupidavuse tuule survele. Uks peab olema konstrueeritud nii, et see takistab tuule ja vihma sissetungi hoonesse.
Toote vastupidavuse keskkonnamõjudele ja mehaanilistele kahjustustele tagamiseks on oluline valida materjalid, mis vastavad järgmistele standarditele:
5 EN 1090-1:2009+A1:2011 - See standard määratleb teraskonstruktsioonide nõuded. See sisaldab erinevaid nõudeid terase kvaliteedi, tugevuse ja vastupidavuse kohta korrosioonile.
6 EN 12608:2016 - See standard määratleb PVC-profiilide nõuded. See sisaldab erinevaid nõudeid PVC-profiilide vastupidavuse kohta mehaanilistele kahjustustele, UV-kiirgusele ja ilmastikutingimustele.
Paigalduse eripärad sõltuvad sissepääsuukse tüübist ja hoone konstruktsioonist. Oluline on paigaldada uks vastavalt tootja juhistele ja järgida kõiki kehtivaid ehitusnõudeid. Paigaldus tuleks usaldada kvalifitseeritud ja kogemustega spetsialistidele.

lisaks ülalmainitud standarditele on oluline arvestada ka evakuatsiooniteede ohutusnõuetega. Need nõuded sisaldavad järgmist:
7 EN 179:2008 - See standard määratleb hädaolukordade evakueerimiseks kasutatavate väljapääsude nõuded. See standard kehtib ainult hoonetele, kus on vähe inimesi ning kasutatakse ainult üht evakuatsiooniteed. Kui hoones on rohkem kui üks evakuatsioonitee, siis tuleb kasutada EN 13637:2002 standardit.
8 EN 13637:2002 - See standard määratleb evakuatsiooniteede nõuded. See sisaldab erinevaid nõudeid, mis käsitlevad evakuatsiooniteede laiust, kaldenurka, märgistust ja valgustust.
9 EN 12101-2:2003 - See standard määratleb suitsueemaldussüsteemide nõuded. See sisaldab nõudeid suitsuandurite ja -andurite paigaldamise kohta evakuatsiooniteedel ja suitsueemaldussüsteemide võimekuse kohta suitsu kiireks ja tõhusaks eemaldamiseks.
10 EN 1838:2013 - See standard määratleb hädaolukorra valgustusnõuded. See sisaldab erinevaid nõudeid valgustuse kohta evakuatsiooniteedel, et tagada nõuetekohane valgustus ja ohutus hädaolukorras.

Evakuatsiooniteede ohutusnõuded on olulised, et tagada hoones olevate inimeste ohutus. Neid tuleb arvestada sissepääsuukse vahetamisel ja tagada, et uus sissepääsuuks vastab kõigile kehtivatele evakuatsiooniteede ohutusnõuetele.
ah, on oluline lisada teostaja kohustus esitada "teostatud tööde akt" vastavalt ehitusseadustikule. Ehitusseadustik sätestab, et kõik ehitustööd tuleb teostada vastavalt kehtivatele seadustele ja standarditele ning et teostajal on kohustus esitada "teostatud tööde akt", mis kinnitab, et tööd on tehtud vastavalt nendele nõuetele.
"Teostatud tööde akt" on dokument, mis sisaldab teavet ehitustööde kohta, sealhulgas tööde teostamise kuupäevad, kasutatud materjalid, tööde ulatus ja kvaliteet ning kõik muud olulised üksikasjad. See on oluline dokument, mida tuleb säilitada ehitise dokumentatsioonis ja esitada vastavatele ametiasutustele kontrollimiseks.
Seega on tähtis, et sissepääsu välisukse vahetamisel tagatakse, et teostajal on kohustus esitada "teostatud tööde akt" vastavalt kehtivatele seadustele ja standarditele ning et see dokument sisaldab kõiki olulisi üksikasju sissepääsu välisukse vahetamise kohta. See aitab tagada, et töö on tehtud õigesti ja vastavalt kehtivatele nõuetele.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja ei ole pilte ega faile lisanud.

Hanke korraldaja: korteriühistu ID74398

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 1    

Ettevõte Summa Käibemaks Ettemaks Lisatud Vestlus
Private ID73479 3.3 2 200,0 € Hinna sees Hinna sees Ei soovi 05.05.2023 Vestlus (0)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID73479 ) :

Firma nimi: ********** ****** **
E-mail: **************************
Telefon: ************
Kontaktisik: ****** ************
Asukoht: ****** *** ***** ******** *****
Käive: 0.00
(periood 01.01.2024 - 31.03.2024)
Töötajaid: Andmed puuduvad
Asutatud: 2021
MTR: Andmed puuduvad
Maksuvõlg: puudub (seisuga 04.05.2024)

Keskmine hinnang:

3.3
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 4
Tehtud tööde pildid: 12

Pakkumise kirjeldus:

Tere

Hea meelega teostame tööd teie jaoks.Tööd tehakse kvaliteetselt ja võimalikult kiiresti.Pakume 5 aastane garantii oma töödele.

See hind sisaldab kõiki nimekirjas olevaid soovitud tööd.
Spetsialisti tulek teie objektile, hinnapakkumise ja tööteostamise lepingu koostamine.

Minu firma tegeleb katuste, fassaadide ehitusega ning üldehitusega.
Tegin tellimusele pakkumise vastavalt teie projektile ja soovidele.

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Fassaaditööd" on 21 aktiivset tööd

no-img Pilt puudub

Maja fassaadi väiksemad krohviparandused ja kogu krohvitud fassaadi üle värvimine

Asukoht: Harjumaa, Tallinn
Aega jäänud: 2p 15h
Tehtud pakkumisi: 14

no-img Pilt puudub

Fassaad/sandwich pesu

Asukoht: Harjumaa, Jüri
Aega jäänud: 13p 15h
Tehtud pakkumisi: 12

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.