+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Eritellimusmööbel" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Garderoobikapp ja 2-kohaline kontorilaud

ID 77225

222 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 26.11.2022
  • check Võitja valik kuni
    03.12.2022
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: L, 26. november, 2022
Maakond: Harjumaa
Linn: Tallinn
Tööde algus: T, 29. november, 2022 (Soovituslik)
Tööde lõpp: K, 21. detsember, 2022 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt
Soovin pakkumisi: Summa kogu projektile

Töö sisu

Riidekapp on kahe lükanduksega, uksed on täispikkuses peeglid. Kontorilaud on kahe töökohaga, laua kohal on riiul, millel ülemises osas ka uksed ees.
Joonisel laiusmõõdud tehtud täpselt mõõdetud avamõõtude järgi, ava laiust oli raske mõõta, sest olemasolevat kapp ei saanud liigutada ning mõõt võetud kapi kohalt (vist tasuks teil ise igaks juhuks üle mõõta). Laua laius peab jääma nii nagu on joonisel märgitud, riidekapi laiust võib natuke muuta, kui on vaja suuremat tolerantsi. Tähtis on, et kapp ja laud oleksid seinast seinani, kapi paremal pool võib liistuga vahet varjata, peaasi, et visuaalselt ilus jääks.
Kõikide esemete konstruktsioonid peavad olema võimalikult jäigad, et ei oleks mingit liikumist või paindumist. Joonisel kujutasin riidekapi väliskarkassi 28 mm paksusena, sest selle külge kinnituvad ka lükanduksed (võite ise vaadata karkassi paksuse, lihtsalt jäikus tähtis). Kas lükanduste alumise siini saab ilma kruvideta maha kinnitada ning kas ka neil võimalus soft-close osas, et ei paugutaks avades/sulgedes vastu kapi külge ja seina? Kas on mõistlik teha kapp nii, et uksed liiguvad kapi külgede vahel ning seina vastu ei lähe või ühelt küljelt läheb seina vastu siiski?

Lauaplaat ja laua kohal oleva riiuli sisu (kõik vertikaalsed ja horisontaalsed plaadid) ning tagasein on tamm (joonisel tähistasin puiduna). Riiuli väliskarkass (sise- ja välisküljed) valget värvi mööbliplaat või täispuit. Tamme välimus peab olema võimalikult matt, läiget ei taha üldse (nagu mul parkett).
Lauaplaat ise paksusega 30 mm (või pole nii suurt paksust vaja? Võib ka õhem olla). Kas see mõistlik teha spoonitud mööbliplaat või täispuit? Kumb mõistlikum ja parem kontorilauana? Peab ühtima välimuselt ka laua kohal olevate riiulisisudega ning jääma ilus. Kontorilaud ei tohi kergelt kriimustuda ega ka kuluda.

Põrandaliistud saab eemaldada (pärast tagasi paigaldada seal kus vaja ja õiges mõõdus), seega väljalõiked kappide tagakülgedel all äärtes pole vajalikud.

Laua kohal oleva riiuli uste taha jäävaid ning riidekapi sees olevaid ülemiste riiulite kõrgusi peab saama muuta.

Elektriühendus:
Elektrik toob 2 pistikut ning ühe pimekattega ühenduse interneti kaabli jaoks teiselt poolt seina (elutoast). Kõrvuti jääb siis 3 pesa kokku. Ta toob pistikute rivi joonisel märgitud kõrgusele, mis jääb kaablirenni sisse peitu paremal asuva istumiskoha ees (küljele ei saa liigutada, sest seinas reikad).
Laud ise läheb juhtmega ühte nendest pistikupesadest - laual endal on pistikud, millesse ühenduvad kõik arvutid, ekraanid, laualambid, jne. Laua ühendamine seinapistikusse tagab voolu kõikides laua enda pistikutes.
Laua all on 3 kappi (2 äärmist on sahtlitega), keskmine neist on mõeldud lauaarvuti hoidmiseks ning selle kapi tagumises seinas võimalikult üleval on 9 pistikut (3x3 paigutusega), pistikud peavad olema võimalikult õhukesed, et kapi sees sügavuti maksimaalselt ruumi oleks. See täpne lahendus selle ühenduse jaoks teie ekspertiis, aga vist keskmise kapi tagumine sein ei ole täiesti taga, et mahutada pistikute kopsikud ära. Kapi sisene sügavus peab jääma võimalikult suur, et lauaarvuti ümber jääks maksimaalne õhuvahe. Võib-olla need pistikud tagaseinas nö kasti küljes (kasti sees kopsikud), et nende alla jääks sügavam ruum.
Keskmise kapi sees olevatesse pistikutesse ühendan lauaarvuti, ekraanid, laualambid, jne. püsivamad voolu vajavad asjad. Kaablid liiguvad pistikutest mööda laua aluseid kaablirenne läbi lauaplaadis olevate avade laua peale (joonis lauaplaadist olemas) - enne laua peale jõudmist ei ole kaableid näha. Lisaks sellele on vaja lauaplaadi keskel lauast väljatõusev kahe või ühe pistikupesaga ja kahe USB-pesaga (telefonide laadimiseks) torn (midagi sellist: https://vbh24.ee/tooted/bachmann-elevator-torn-pistikupesa-1x220v1x-topelt-usb-roostevaba-t1059751).

Laud:
Laua tööpinna sügavus: 700 mm
Laua tööpinna paksus: 30 mm ?
Laua all olevate kappide sügavus: 600 mm (sahtlite ja ukse esipaneelide väliskülgedeni)
Laua kohal olevate riiulite ja kappide sügavus: 300 mm (uste väliskülgedeni)
Lauaplaadi paremal asuv nurk raadiusega (vt. joonist).

Laua all olevad kapid - kaks äärmist kappi sahtlitega (soft-close), keskmine uksega (seal siis pistikud ja arvuti).
Kuidas näeb välja ülemiste sahtlite avamine, et ei jääks lauaplaat osale sahtlile avatuna ette? Kas on võimalik paigaldada sahtlisiinid nii, et sahtlite tagumine külg avatud asendis jõuaks lauaplaadi eesmise küljeni? Kõige ülemistesse sahtlitesse võiks minna umbes selline sahtlisisu: https://www.mooblifurnituur.ee/et/pliiatsite-ja-kontoritarvete-sahtlisisu-331-x-277-mm-atratsiit. Kui kapi enda sügavus on 600 mm, siis ülemise sahtli sügavus võib olla selle sisu järgi (jälgida kaabli renni mõõtu, äärmistes kappides peab olema renn nö kasti sees, et juhtmed sahtlitesse ei läheks). Sisu mõõt sügavuse suunas 331 mm (lingil oleva joonise järgi), sisu peaks olema tihkelt sahtlis, et ei liiguks. Kui jääb küljele ruumi, võib peenikese vaheseinaga eraldada kuni sahtli küljeni lisasektsiooni.
Keskmine kapp on uksega, avatud asendis jääb paremale (eestvaates). Keskmise kapi vasak külg peaks olema seina poolses otsas avatav (magnetiga sulguv uks, väikesed hinged ruumi kokkuhoiuks kapi sees, ei pea olema soft-close need), et pääseks küljelt ligi pistikupesadele, kui arvuti on kapis ees. See uks peab jääma võimalikult “nähtamatuks”, et poleks eriti aru saada selle olemasolust (minimaalsed vahed kapi külje ja ukse servade vahel). Lisaks on keskmisel kapil vajalik ka ülemises otsas õhutusavad, et soojust eemaldada (20 mm laiad ja kapi eest taha, joonis olemas, või on selleks mingi parem lahendus, mis näha eriti ei jää?).
Kaablirennid lauaaluste kappide vahel kõrgusega 120 mm, sügavusega 150 mm (kaablirenni seinad võivad olla võimalikult õhukesed). Kaablirennidel peab olema võimalus esikülg eemaldada või avada täies ulatuses mõlema istumiskoha ees (kuidas avamine võiks olla?), et juhtmeid oleks lihtne vedada laua pealt keskmises kapis olevatesse pistikutesse (põhi peab olema fikseeritud). Äärmistel sahtliboksidel on avaused juhtmete vedamiseks laua plaadis olevatesse väljalõigetesse ainult istumiskohtade poolsetel külgedel, ava kõrgus neil kappidel väiksem keskmise kapi omast - kõrgus kõige ülemise sahtli kõrguse järgi (tekib rennist kappi minnes aste). Nendes kahes kapis peab olema kaablirenn suletud, et juhtmed ei vajuks sahtlitesse ega nende taha (ehk siis avause poolt läheb nö kast kapi teise poole sisemise külje vastu). Kaablirennide jaoks võiks olla võimalikult õhuke materjal, et rohkem ruumi pistikuotsasid oleks liigutada.
Kõikide laua aluste kappide alla pole näha, katteliist on ees ukse ja sahtlite esiküljest sügavamal (nagu tavaliselt, mingi kõrgus maast, 60mm?).
Vasakul sahtliboksil peab olema vasak külg (jääb seina vastu) sügavusega nii, et lõpeb sahtlite esipaneelidega samal maal (selleks, et seina ja sahtli vahele jääks vahe). Samamoodi ka paremal kapil paremal küljel, et sahtli ja riidekapi vahele jääks vahe.
Laua töökohtadel, kappide vahel seinas valged taustplaadid (seina pole näha).
Laua kohal oleva riiuli tagumises servas on süvendatud led riba sooja valgusega. Süvendus peab olema piisav, et see ei jääks eredalt silma paistma, vaid lihtsalt mahe ja soe taustvalgus (joonisel kujutasin laua kohal oleva riiuli alumise plaadi 28 mm paksusega, et süvendus oleks piisav, aga see teil rohkem teada, kuidas lahendada). Kaabel led valgustuse jaoks peab jääma peidetuks (riidekapi taha?) ning vool tuleb ühest neist kahest elektriku toodud pistikust. See led-riba peab olema võimalikult väikese lülitiga (võib olla puutetundlik vm), lüliti asukoht võib olla laua kohal oleva riiuli kõige paremal pool olevas alumises riiulis (vastu kapi seina) või kui võimalik, siis riiuli all küljel (lauaplaadi vastas, unustasin joonisele märkida, aga A_2_kapi sisud joonisel 300 mõõdust vasakul riiuli all välisküljel).
Laua ja ülemiste riiulite vaheline sein täies ulatuses liimida seina korgist sein (välimus: https://www.kork24.ee/pood/34-dekoratiivne-kork/377-korktapeet-seinaplaadid-rustico-n-3x300x600mm1/). Kui teil on kust tellida, saame valida täpsemalt tüübi/välimuse.
Laua kohal olevate riiulite ja kappide ainult sisu samasuguse puidust välimusega nagu lauaplaat (taustasein, horisontaalid ja vertikaalid). Kappide uksed ja kogu väline kest valge, kaasaarvatud välise kesta kapi ja riiulite sisse jääv osa. Ainult tagasein ja vahejaotised puidust välimus (tamm, kirjeldasin ka eespool ja joonisel).


Riidekapp:
Riidekapi laius: 1200 mm (olenevalt tolerantsidest, võib muutuda natuke)
Kapi usteks on 2 lükandust ülemise ja alumise siiniga, siinid peaks olema võimalikult peidetud (suletud asendis). Uksed on mõlemad väljast peeglid, minimaalse raamiga, kuid lihtsalt avatavad.
Riidepuu kohal võiks olla ka led-riba kapis sees, mis süttib ust avades automaatselt, aga ka lüliti selle välja lülitamiseks. Kas voolu saaks võtta kontori laua alt tulevast samast pistikust, kust tuleb vool laua kohal oleva led-riba jaoks?
Kuidas avanevad kapis sees olevad sahtlid lükanduste puhul, et sahtlit avades uksed ette ei jääks?
Riidekapi sees olevad sahtlid ilma käepidemeteta (sahtlite esipaneelide vahed nt. 30 mm nagu meil esiku kapil). Väikese sahtliboksi sahtlite esipaneelid ja küljed klaasiga (nagu meil esiku kapil ning avamine nagu muudel sahtlitel, pilt manuses). Kõik sahtlid soft-close.
Riidepuu sama, mis meil garderoobides (matt ja ovaal).
Kõige alumised sahtlid avanevad üle siini (sellel kapil siis sama alumine kõrgus maast 60mm?).

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID71455

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.