+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Siseviimistlustööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Kipsplaatimine, maalritöö, põrandakatte tööd, minimaalselt üldehitust. Eramu.

ID 77156

410 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 24.10.2022
  • check Võitja valik kuni
    31.10.2022
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: E, 24. oktoober, 2022
Maakond: Harjumaa
Muu asula: Rae
Tööde algus: E, 31. oktoober, 2022 (Soovituslik)
Tööde lõpp: E, 14. november, 2022 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt
Soovin pakkumisi: Summa kogu projektile

Töö sisu

Tulekahjule eelnenud seisukorra taastamine, Eramu põlengukahjustustega tuba 12,1m2 II-korrusel lõunapoolses nurgas, Kaugus Tallinnast 4km.
Tööde eest tasumine toimub panga ülekandega Seesam kindlustuse poolt otse tööde teostaja pangakontole, hinnapakkumise ja müügiarve(te) alusel, Seesamist on laekunud ka asjakohane garantiikiri koos suunisega algatada hange.

Hanke seletuskiri.

- seinad ja lagi kaetud kipsplaadiga, mis vajab tõenäoliselt kogu sisemise kihi väljavahetamist, lisatud fotodel on näha laigud ja kutsun tööst huvitatuid tulema kohapeal ise olukorda analüüsima siis hinnakujundus lihtsam.
- naturaalparkett Karelia Tamm Prima lakitud ja loc ühendusega paneelid (tarnijaks oli RM Stuudio) sai otseseid tule kahjustusi, samuti veekahjustusi ning vaja on kõik 12,1m2 välja vahetada samaväärse vastu, see konkreetne on 2006 aasta sari ja obsolete. Lisaks võib põrandakips olla mõnest kohast kahjustatud...selgub tööde käigus.
- moodulkorstna läbiviik I-korrusele võib olla samuti veekahjustusega, kui kips on eemaldatud siis selgub aga mööda korstent voolas natuke alla korrusele, et tõenäosus on olemas.
- avatäidetest on katuseaken saanud suitsu, tahma, kustutuspulbri ja niiskuse tagajärjel kahjustada aga vahetuse vajadus selgub tööde käigus ning Veluxi esindajate vastusest, kas akna konstruktsioonimaterjalid kannatavad sellist keemiarünnakut või milline on olnud senine praktika.
- taastamistööde käigus tekkivate ehitusjäätmete käitlemist teostab või organiseerib tööde teostaja, kulud katab kindlustus ehk palun lisada see kulu ka hinnapakkumisse.
- koristusfirma saab loodetavasti oma osa tehtud kuu lõpuks (selgub algava nädala esimeses pooles) seejärel oleks kohe vaja taastamistöödega alustada, et hind ei ole selles hankes kõige kaalukam argument, tähtis on ettevõtte üldine positiivne tarnijahinnang, avatud ja osvõtlik suhtlustase ning paindlik töökorraldus.

Kui on küsimusi siis kirjutage helistage ja tulge kohapeale vaatama/hindama.
Manustatud fotodelt leiate II- korruse plaani ning korruste läbilõike koos mõõtudega. Taastamist vajav tuba asub joonisel vasakus taganurgas 12,1m2. Teisel joonisel on inimese kontuur selle toa juurde joonistatud. Loodan et sai arusaadav.

Avade mõõdud:
- ukseava 800x2100mm
- otsaaknaava 1500x1200mm
- katuseaken 750x1330mm (mõõdetud akna lengilt kipsi servast vastaspoole kipsi servani ja aknapale sügavus (lengist kuni kaldpinna nurgani) külgmised aknapaled 380mm, ülemine aknapale 500mm ja alumine aknapale 600mm

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID2356

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Siseviimistlustööd" on 26 aktiivset tööd

Trepikoja remont

Asukoht: Harjumaa, Tallinn
Aega jäänud: 5h 40 min
Tehtud pakkumisi: 20

Laminaatparketi paigaldamine 113m2

Asukoht: Harjumaa, Randvere
Aega jäänud: 3p 5h
Tehtud pakkumisi: 11

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.