+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Renoveerimine" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Hange on lõppenud!

Võitjaks osutus kasutaja ID 62644

Poolelioleva remondi lõpetamine korteris,

ID 70140

297 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 26.03.2022
  • check Võitja valik kuni
    02.04.2022
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: L, 26. märts, 2022
Maakond: Harjumaa
Linn: Tallinn
Tööde algus: E, 28. märts, 2022 (Soovituslik)
Tööde lõpp: R, 22. aprill, 2022 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt
Soovin pakkumisi: Tüki- või ühikuhinda

Töö sisu

Vaja on lõpetada pooleliolev remont nõukaaegses paneelmaja korteris. Kahjuks jätsid eelmised remontijad töö pooleli enne lõpetamist. Kuna ma ise pole selliste tööde osas oskaja, siis kirjeldan vaid need tegevused, mis senise suhtluse põhjal paistavad olevat vajalikud ja/või plaanitud, aga midagi võib jooksvalt lisanduda -- palun paindlikkust! Vajan ka nõu, mis võimalused on ühe või teise olukorra lahendamiseks.

NB! Tööde juures on kõige tähtsam kvaliteet ja ilus lõpptulemus! Kui keset tööd paistab, et kvaliteet ei ole minu jaoks rahuldav, siis pean töö katkestama ja uue remontija leidma!

Osa remontmaterjalidest on siiani alles ja ootab kasutamist, nt. parkett, tapeediliim, tapeedid, esiku tapeedi tooni alusvärv, metallist välisukse värv, põrandate ääreliistud ja kinnitused, toauks, toaukse lengid, toaukse välisserva materjal (liistud), optilise võrgukaabli uus karbik, pistikupesad ja katted, lülitite katted ja laelambi dimmer, põranda isolatsioon ja soojuse hoidja, erinevad vedelad materjalid ja võib-olla veel midagi. Suurem osa materjale peaks olemas olema. Kui palju midagi puudu on, ei oska hinnata. Uute lisaks ostetud materjalide tasu maksan arvete järgi (jooksvalt). Kui tekib ehitusprahti, siis palun selle transporti: viia sinna, kuhu selline prügi tuleb viia, arvatavasti jäätmejaama.

Ära on tellitud köögis oleva elektriprobleemi lahendamine: selleks veetakse kaks uut kaablit koridorist läbi esiku kööki välja. Räägiti karbikutest, kuigi suurem osa peaks jääma siiski kappidesse või lae peale varju. Soovin, et elektrikaablite jaoks süvendataks seina sooned nii, et väljapoole karbikuid näha ei jää, seda elektrifirma esindajale juba mainisin ja sellega justkui nõustuti. Kuna ma ei tea, mismoodi see ikkagi välja paistma jääb, siis palun, et remondi tegijad suhtleks elektrifirmaga, et tööde järjekord oleks õige ja võimalusel kaablid ei jääks nähtavale ja et ei pea tegema asjata topelttööd või tööd raskemaks. (Toas juba tehti süvendus lisaelektrikaabli jaoks ja see ei jää seal välja näha.) Kui sama elektrifirma teostab remonditavas toas vanade elektrikaablite vahetuse, siis tuleb võib-olla midagi lõhkuda, mida tuleb samuti viimistleda ja see võib toa remondi hetkel edasi lükata. Täiendav viimistluse vajadus võib tulla ka esikus ja köögis, kui elektritööd ikka tõesti enne tehakse. See on praegu mulle segane olukord, kuna ma ei tea, kuidas need asjad käima peavad, mida ja kuidas täpselt tehakse. Palun remontija(te)lt paindlikkust ajagraafiku osas!

1. Tuba u. 10 rm.

Tehtud sai: tapeet maha võetud, põrand vahetatud (parkett), seinad pahteldatud, ukse ümber kipsplaadiga sein loodi pandud (uus sein tehtud), lagi värvitud, vana toauks maha võetud, üks rull tapeeti seina pandud, seina sisse soon lõigatud ja enamus viimistletud, kuhu on ühendatud elektrikaabel, mis vaja põranda ääreliistu alt viia ukse juurde, kuhu tuleb 5 uut pistikut. Ka akna sai vahepeal vahetatud aknafirma kaudu.

Teha vaja: tapeetimine lõpetada; juba pandud tapeedi all on kohati inetud tükid, kuidagi vaja parandada/asendada uue paaniga ja edasise tapeetimise juures neid vältida. Akna ümbruse sein valgeks värvida. Dimmeriga (laelambi) pistiku ühendmaine. Elektripistikute kinnitamine (seda tehti vahuga, mitte kruvidega). Laelambi tagasipanek; laelambi jaoks uus auk puurida, et saaks selle panna sirgelt, praegu ei jää seintega paralleelselt (lamp on ruudukujuline, üsna väike). Kardinapuu jaoks uued augud puurida, varem oli täiesti viltu lastud; võib-olla panna üldse uus ja parem kardinapuu. Ruloode kinnitamine akna kohale; rulood on veel ostmata, sama on vaja teha ka köögis, kus vaja ruloo vahetada ja kui vanad kinnitusaugud ei sobi. Paigaldada toa uks, lengid, välised servaliistud. Paigaldada põranda ääreliistud. Aidata suurem mööbel tuppa tagasi viia.

2. Esik u. 5 rm.

Tehtud sai: tapeet maha võetud, seinad osaliselt pahteldatud, vannitoa ukse sein kipsplaadiga tõstetud, mittetäisnurksed seinte nurgad kipsplaadiga esmaselt täidetud ja krohvitud.

Teha vaja:
Pahteldada seinad lõpuni, ehitada nurgad lõpuni sirgeks (2 nurka), võtta maha kolme esikukapi (6 ust) vana värv ja värvida uuesti valgeks, panna kapiuksed võimalikult hästi käima (ühe omad ei lähe lõpuni kinni), värvida väike osa laest kahe laekapi vahel, panna maha parkett (toa eeskujul tuleb ära võtta kõige alumine viletsam kiht soome pappi), värvida seinad alusvärviga (sinakas), tapeetida seinad, paigaldada tapeeditud nurkade kaitsed, lihvida-värvida metallist välisuks vähemalt seestpoolt (on kulunud). Kui olen kokku pannud esiku uue mööbli, siis on see vaja kinnitada ülevalt seina külge.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID67959

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 1    

Ettevõte Summa Käibemaks Ettemaks Lisatud Vestlus
Private Crown ID62644 4.5 50,0 € Hinna sees Hinna sees Ei soovi 26.03.2022 Vestlus (0)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID62644 ) :

Firma nimi: ********* **** **
E-mail: ************************
Telefon: ********
Kontaktisik: ********** *****
Asukoht: ******* ******** ******** *****
Käive: Andmed puuduvad
Töötajaid: Andmed puuduvad
Asutatud: 2021
MTR: Andmed puuduvad
Maksuvõlg: puudub (seisuga 09.05.2024)

Keskmine hinnang:

4.5
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 16
Tehtud tööde pildid: 16

Pakkumise kirjeldus:

Tere, nii on raske pakkumist teha, tuleksin kohake ja teeksin pakkumise peale ülevaatust.
Pakkumises märgitud kohale tulemis tasu.

Lgp,
Aleksander.

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.