+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Vannitubade remont" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Sanitaarruumide remont ridaelamus Laagri, Harjumaa

ID 69410

313 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 19.02.2022
  • check Võitja valik kuni
    26.02.2022
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: L, 19. veebruar, 2022
Maakond: Harjumaa
Muu asula: Laagri
Tööde algus: T, 01. märts, 2022 (Soovituslik)
Tööde lõpp: N, 31. märts, 2022 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tellija poolt
Soovin pakkumisi: Summa kogu projektile

Töö sisu

Ootan pakkumisi Laagris, ridaelamus (betoon) san ruumide remondiks.

1. Tualett I k: 153*100+sopistus 45*20. Ruumi kõrgus 220+30 cm ripplae kohal. Seinad, nurgad sirged. Seinad kips, põrand betoon. Täna seintel ja põrandal kahhelkivi, põrandal elektriküte, laes ventilatsioonišahti väljatõmbe toruots. Vaja teha: seest tühjaks, plaadid maha (ilmselt?), uus ripplaelahendus koos ventilatsiooni ühendamisega, peidetud loputuskastiga pott seina sees olevasse sopistusse (ehitada kattesein ehk sopistus täita maast laeni), paigaldada uus puidust uks ja viimistleda sh pahtliviimistlusega ka palede väline pool (seinavärv), paigaldada uus kahhelkivi seina, paigaldada uus põrandaküttekile ja termostaat, paigaldada uus kahhelkivi põrandale, paigaldada uus kraanikausikapp peegliga, toruhooldusluuk, lamp ja teostada vee ning elektriühendused. Loomulikult kõik pindade ettevalmistused ka. Materjalidest on minu poolt: potisüsteem, uks, ripplagi, põrandasoojendus/termostaat, kahhelkivi, valgusti, peegel, kraanikauss, segisti ja kapp. Muud materjalid (peamiselt paigaldus ja teostusmaterjalid, väikematerjalid, prügi äravedu ja utiliseerimine) palun arvutada hinnapakkumise sisse.

2. Tualett 0 k: 153*90+sopistus 70*25. Ruumi kõrgus 220+30 cm ripplae kohal. Seinad, nurgad sirged. Seinal betoon, va 1 sein, põrandal betoon. Täna seintel ja põrandal kahhelkivi, põrandal elektriküte, laes ventilatsioonišahti väljatõmbe toruots. Vaja teha: seest tühjaks, plaadid maha (ilmselt?), uus ripplaelahendus koos ventilatsiooni ühendamisega, peidetud loputuskastiga pott seina sees olevasse sopistusse (ehitada kattesein ehk sopistus täita maast laeni), paigaldada uus puidust uks ja viimistleda sh pahtliviimistlusega ka väline palede pool (seinavärv lokaalselt), paigaldada uus kahhelkivi seina, paigaldada uus põrandaküttekile ja termostaat, paigaldada uus kahhelkivi põrandale, paigaldada uus kraanikausikapp peegliga, toruhooldusluuk, lamp ja teostada vee ning elektriühendused. Loomulikult kõik pindade ettevalmistused ka. Materjalidest on minu poolt: potisüsteem, uks, ripplagi, põrandasoojendus/termostaat, kahhelkivi, valgusti, peegel, kraanikauss, segisti ja kapp. Muud materjalid (peamiselt paigaldus ja teostusmaterjalid, väikematerjalid, prügi äravedu ja utiliseerimine) palun arvutada hinnapakkumise sisse.

3. Vannituba/tualett 2k: 257*150+sopistus 115*70. Ruumi kõrgus 245. Seinad, nurgad sirged. Seinal kips, põrandal ja laes betoon. Täna seintel ja põrandal kahhelkivi, põrandal elektriküte, seinas ventilatsioonišahti väljatõmbe toruots. Pott, vann, kraanikausi kapp, lisavalgusti. Vaja teha: seest tühjaks, plaadid maha (ilmselt?), ventilatsiooni toru klapp seinale, pott asendada, vann asendada, segisti asendada (asukohad ei muutu), paigaldada uus puidust uks ja viimistleda sh pahtliviimistlusega ka väline palede pool, paigaldada uus kahhelkivi seina, paigaldada uus põrandaküttekile ja termostaat, paigaldada uus kahhelkivi põrandale, paigaldada uus kraanikausikapp peegliga, toruhooldusluuk, lamp ja teostada vee ning elektriühendused. Värvida lagi. Materjalidest on minu poolt: pott, uks, põrandasoojendus/termostaat, kahhelkivi, valgusti, peegel, kraanikauss, segisti, kapp, vann. Muud materjalid (peamiselt paigaldus ja teostusmaterjalid, väikematerjalid, prügi äravedu ja utiliseerimine) palun arvutada hinnapakkumise sisse.

4. Vannituba 0k: 280*180. Ruumi kõrgus 225. Seinad, nurgad sirged. Seinal betoon va 1 sein. põrandal ja laes betoon. Täna seintel ja põrandal kahhelkivi, põrandal elektriküte, seinas ventilatsioonišahti väljatõmbe toruots, duši vahesein, mullivann, Vaja teha: seest tühjaks, plaadid maha (ilmselt?), ventilatsiooni toru klapp seinale, vann asendada, segisti asendada (asukohad ei muutu), paigaldada uus puidust uks ja viimistleda sh pahtliviimistlusega ka väline palede pool (saunauks jääb sama), paigaldada uus kahhelkivi seina, paigaldada uus põrandaküttekile ja termostaat, paigaldada uus kahhelkivi põrandale, trapp, lamp ja teostada vee ning elektriühendused. Värvida lagi. Materjalidest on minu poolt: uks, põrandasoojendus/termostaat, kahhelkivi, valgusti, peegel, segisti, vann, vannisegisti, trapp. Muud materjalid (peamiselt paigaldus ja teostusmaterjalid, väikematerjalid, prügi äravedu ja utiliseerimine) palun arvutada hinnapakkumise sisse.

5. Saun. 280*180. Põrandal kahhelplaat. Vaja teha: asendada kahhelkivi, paigaldada põrandaküttekile ja termostaat (täna ei ole põrandakütet ja termostaati), lahendada elektriühendus kõrvalolevast vannitoast. Materjalidest on minu poolt: põrandasoojendus/termostaat. Muud materjalid (peamiselt paigaldus ja teostusmaterjalid, väikematerjalid, prügi äravedu ja utiliseerimine) palun arvutada hinnapakkumise sisse.
Töö teostamine E-R 8-19.
Loodetavasti sai kõik oluline kirja. Palun saata pakkumine koos hinnanguga töö teostamise kestusele päevades. Palun esitada maksumus iga ruumi kohta eraldi. Ei ole vaja liiga detailseks minna. Kui märkate vastuolusid või katmata alasid püstituses, andke teada.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID67510

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 1    

Ettevõte Summa Käibemaks Ettemaks Lisatud Vestlus
Private ID63801 5.0 24 000,0 € Hinna sees Hinna sees 50% 19.02.2022 Vestlus (0)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID63801 ) :

Firma nimi: ******* **
E-mail: *********************
Telefon: ********
Kontaktisik: ****** *****
Asukoht: ***** ** ****** ***** ***** ******** *****
Käive: 2343.33
(periood 01.01.2024 - 31.03.2024)
Töötajaid: Andmed puuduvad
Asutatud: 2016
MTR: Andmed puuduvad
Maksuvõlg: puudub (seisuga 27.04.2024)

Keskmine hinnang:

5.0
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 2
Tehtud tööde pildid: 23

Pakkumise kirjeldus:

Tere!

Pildid ja kirjeldus ei anna täit ülevaadet ja sellega seoses on väga raske teha ka täpset hinnapakkumist, kuna seal on ka palju agasid. Täpsem hind selguks objekti ülevaatamisel.
Esialgne hind sisaldaks:
-Ruumid puhtaks/ Lammutust ja utiliseerimist.
-Plaatimist, santehnilised tööd, elektrikutööd
-Ripplagede paigaldus ja ventilatsioon
-Objekti lõppkoristus
-Vajaminevaid materjale tööks

Käesolev hind ei ole lõplik vaid oletuslik mis see kõik võib maksma minna.
Kogemus olemas suurtemate objektidega ning tõsisema huvi korral saab saata pilte tehtud töödest.
Töö kestvust ei oska praegu öelda sest palju sõltub kui palju lammutama peab.
Hind ei ole lõplik, palun mitte võitjaks kuulutada ennem objektil käimata!
Garantii

Parimat Soovides

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID34985   19.02.2022 17:36
Tere, pakkumise tegemiseks oleks vaja kohale tulla.
Tervitades,
Marko

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 19.02.2022 18:37

Selle hanke käigus ei jõua enam kohale tulla. Olen ära.

Teavita reeglite rikkumisest

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.