+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Puitehitised" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Teisaldatava (vajadusel) alla 20 m2 puidust kuuri / garaazi ehitus Tallinnas, Kakumäel

ID 65815

472 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 20.10.2021
  • check Võitja valik kuni
    27.10.2021
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: K, 20. oktoober, 2021
Maakond: Harjumaa
Linn: Tallinn
Tööde algus: N, 30. september, 2021 (Soovituslik)
Tööde lõpp: P, 31. oktoober, 2021 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tellija poolt
Soovin pakkumisi: Summa kogu projektile

Töö sisu

Tere,

Soovin leida ehitajat, kes teeks väiksemõõdulise soojustatud kõrvalhoone / panipaiga / garaazi maja hoovi. Tegemist oleks vajadusel teisaldatava ehitisega, mille võib ehitada kas kohapeal või ka tehases ja kohale tõsta, ligipääs olemas, ehitaja valik. Peab olema soojustatud, muid uksi-aknaid pole tarvis peale puldiga avatava automaatikaga garaaziukse. Laius 3600, sügavus 5500 ja kõrgus ca 2800 mm. Tellial on materialidest olemas sellised prussid:
100*200*3750 8 tk,
100*100*3000 1 tk, ja
100*200*2350 1 tk ning
100*200*1340 1 tk
Ülejäänud materialid ehitaja poolt. Siseviimistluseks sobib OSB plaat ja elektrisüsteem võib olla pinnapealne. Välisviimistlus värvitud voodrilaud. Lisatud pilt on illustreeriv, andmaks aimu, mida soovitakse. Töödega saab alustada kohe.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID65305

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 1    

Ettevõte Summa Käibemaks Ettemaks Lisatud Vestlus
Private ID53401 5.0 9 900,0 € Lisandub hinnale Lisandub hinnale 50% 05.10.2021 Vestlus (2)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID53401 ) :

Firma nimi: ****** ***** **
E-mail: *********************
Telefon: ********
Kontaktisik: ****** *****
Asukoht: ****** *************
Käive: 35032.00
(periood 01.01.2024 - 31.03.2024)
Töötajaid: 2
(seisuga 31.03.2024)
Asutatud: 1997
MTR: Andmed puuduvad
Maksuvõlg: puudub (seisuga 29.04.2024)

Keskmine hinnang:

5.0
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 3
Tehtud tööde pildid: 49

Pakkumise kirjeldus:

Tere. Pakkumine koostatud teie poolt lisatud info põhjal.
Hoone valmistatakse meie Lääne-Virumaal asuvas tehases ja transporditakse objektile valmis kujul.
Hoone on korralikult soojustatud ja sobib aastaringseks kasutuseks(põrand ja seinad 150mm ja katus 200mm). Hoone siseviimistlusel kasutatakse: seinad ja lagi - vineer, põrand-vesivineer (tagab tehnikaga pealsõites pika eluea). Hoonesse paigaldatakse väike jaotuskilp ja paigaldatakse vastavad lüülitid, pistikud ja valgustid. Ventilatsioon tagatakse värskeõhuklapi näol.
Lugupidamisega

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID62710   04.10.2021 22:05
Tere,

kas on olemas vundament või soovite hinnapakkumist ka vundamendile? Teisaldatavuse all peate silmas, et kogu hoonet on võimalik teise asukohta kunagi transportida ühes tükis? Kui jah ja tegu on oletame garaaziga, siis kas soovite, et sõiduautot kandev põranda konstruktsioon oleks samas tükis kaasa võetav ja siin juures tekib jälle vundamendi küsimus? Kõiki probleem on võimalik lahendada aga hetkel jääb mitmeid küsimuse kirjelduse põhjal õhku. Kas oleks võimalik saada pilti asukohast kuhu soovite antud hoonet, aitaks kindlasti vajadusest paremini aru saada.

Tervitades,
Olaf

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 05.10.2021 10:44

Tere Olaf, tänud küsimuste eest!

Mõte on selles, et ehitis ei tohiks olla paikne ja maapinnaga seotud, vaid "ajutine", ehk kui ametnik küsib, et miks see siin on siis vastus on, et ehitis on ajutine, ütleme nagu soojak. Reaalne kohalt äraviimine on puhtalt teoreetiline aga samas sobiks hästi selline ehitis, mis tehakse näiteks tehases valmis ja tõstetakse paika, ehk ta olekski reaalselt teisaldatav. Aga loomulikult ei pea olema tehases valmistatud, võib olla vabalt ka kohapeal püsti pandud aga siis võiks olla ikkagi selle arvestusega, et kui päriselt oleks vaja kunagi maha võtta, siis saaks tegelikult näiteks fibo polkkidest aluse pealt lihtsalt ära tõsta. Ma ei tea, kas ja kuidas siia fotosid lisada ehk panen hoopis lingi asukoha pildile. Pildil on näha aianurk, kus on vana terass, plaan on siis see kõrvalhoone selle terassi asemele panna ja reaalselt sinna tõenäoliselt autot sisse kunagi ei tule, kindlasti tulevad mõned mootorrattad, jalgrattad, muruniiduk, rehad jne. Ühesõnaga mitte auto raskusega asjad. Mõtlesin, et need kuulutuses mainitud prussid võibolla sobiks hästi põrandakonstruktsioonis kasutamiseks aga samas mingeid ettekirjutusi materialide kasutamise kohapelat ei soovi teha, jätaks ehitaja otsustada. Soojustus oleks vajalik, et saaks ruumis ka talvel olla ja midagi nokitseda :-)

Tänud!

Kristo

Pildilink: https://www.dropbox.com/s/zn8jx1av70p76ez/IMG_9282.JPG?dl=0

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID65489   07.10.2021 19:55
Tere,

Olemas kogemus (pikaaegne) moodulmajade ehitusega ja ma võin rääkida teile , et iga liigutamise peale see mängib. Kui on vaja maja mis on (ajutine kohapealne) siis saab selle konteineri siiruse asja teile ehitada 4-5 päevaga ja mõeldes sellele , et saab tõste kohad maja sisse valmis ehitada ja kui vaja teisaldada on ka teisaldatav.
Tavaliselt tehases ehitatav maja on nii , et on arvestatud teatud tõstetega ja siis jääb paika (tehas, laev(välismaale), laevalt maha ja paika) .
Kui teole sobib siis tunni hinnaga ja materjalid teie poolt tulen ja teen täpselt sellise kuuri nagu teie soovite.
Kuigi alla 20m2 kuuri peaks saama püsti panna ilma ehitusloata.

Parimat, Martin

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 08.10.2021 12:55

Tere Martin,

Mul ei ole kahjuks aimu palju materialid maksavad või kuipalju tunde läheks selle asjanduse püstipanekuks. Sellepärast ei oskaks ma ka hinnata kogukulu võrreldes teiste pakkumistega. Iseenesest ei ole mul midagi selle vastu, kui kuur ehitatakse kohapeal. Ehitusluba pole küll alla 20 ruudu vaja aga kui detailplaneering määrab ära täisehituse protsendi ja detailplaneering ka keelab aia äärde ehitada jääb mul üle ainult paigaldada nn "ajutine" ehitis

Teavita reeglite rikkumisest

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.