+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Rõdutööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Rõdu viimistlus (273x91x250cm)

ID 59374

247 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 28.04.2021
  • check Võitja valik kuni
    28.04.2021
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: K, 28. aprill, 2021
Maakond: Harjumaa
Linn: Tallinn
Tööde algus: L, 01. mai, 2021 (Soovituslik)
Tööde lõpp: T, 31. august, 2021 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt
Soovin pakkumisi: Summa kogu projektile

Töö sisu

Objekt:
Rõdu (273x91x250cm), paneelmaja 5-s korrus (liftita maja).

Ootused tööle:
*Kiviklibuga osa rõdust jääb nagu on, sellega midagi tegema ei pea (so. akna/uksega sein ja vasakpoolne otsasein);

*Akna- ja uksepaled jäävad nagu on, neid samuti praegu ette ei võtaks (rõdule tulevad nii uued siseaknad kui välisaknad);

*Lagi, parempoolne otsasein ja rõdupaneeli sisemine pool puhastada viimistlemiseks;

*Rõdupaneeli peal olevad väikesed raudjublad maha/servaga tasa lõigata (4-s kohas pisikesed nupsud/jäägid varasemast raudservatisest, vt pilt);

*Rõdu lagi, parempoolne sein ja rõdupaneeli sisemine osa ning seinte liitekohad ja välisfassadi vaheline osa silendada ilmastikukindla krohviga/pahtliga või mis iganes tore asi selle tarbeks ette nähtud on :) Ootuseks oleks, et aluspind oleks hästi puhastatud ning silendamist saab teha seintele kõrgust lisamata lihtsalt betooni augud täis, õhuke lauspahtel ja veidi lihvi, et suuri servarante ei jääks. Enamus kohtades praegune värv väga kenasti lahti, mahalükkamine ei tohiks väga hull peavalu olla. Ei oota peegelsiledat pinda, lihtsalt ilusamat visuaali.

*Krohvitud/pahteldatud pinnad värvida ilmastikukindla värviga (toon tuleks leida olemasolevaga analoogne kollane, kiviklibuseintega ühtiv hall vmt. mis maja üldilmet ei riivaks, saame tooni täpsemalt hiljem kokku leppida);

*Põrandalaudadest eelistaksin Siberi lehisest terrassilauad (võib loomulikult pakkuda ka muid lahendusi, mis kodu üldilmega ühtivad ja hinda soodsamaks teevad).

Kuna rõdu on ühistu oma, siis antud juhul ostan hinda, seega 900+ eurot pakkumised võib südamerahus tegemata jätta - kallima hinnaklassi töid hakkan otsima ülejäänud korteri täisremondi tegemisel ;)

Töö teostamisega ei ole mitte mingisugust kiiret, hea kui sügiseks valmis - ehitaja võib kasvõi iga päev käia tunnike nokitsemas, töö eest tasumine peale tööde lõppu (materjalide eest kokkuleppel vajadusel ka varem).

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID61153

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID47773   26.04.2021 11:52
Tere! Tundub, et kalkulatsioonis on teil mingi viga sees. Vana rõdu lammutamise eest olite nõus 400 eurot maksma ja see oli kõigest ettevalmistustöö uue loomiseks. Nüüd uue ehitamise eest koos materjalidega ( Siberi lehisest terassi-laudadega) te pole nõus 900 eurot maksma. Kuskilt peab soove koomale tõmbama. Pigem siis kirjutage palju olete nõus maksma ja siis saab pakkumise mis olemasoleva raha eest saada võiks.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 26.04.2021 12:53

Tere! Tänan Teid küsimuse eest. Me räägime antud rõdu puhul vähem kui 10m2 seina/laepinna viimistlemisest+ põrand. Kui ka põrand läheb esindusest saadud põrandapakkumiste järgi u.200 eurot, siis ei näe ma tõesti, kuidas võiks ajaliselt ühe päeva töö lisaks orienteeruvale materjali kulule maksta 600 eurot. Nagu välja tõin, ei oota ma seinte peegliks silumist ning põranda osas samuti pakkumistele avatud, minupoolest kasvõi täispuit parkett, peaasi, et silmale sujuv vaadata. Tegemist tuleb lõppkokkuvõttes kinnise ruumiga, ei ole vaja vee ärajookse jmt kalletes leiutada. Ma ei oska öelda kuipalju see võiks täpselt olla, aga 900+ ei ole see kindlasti ja kui alla selle mõistlikke pakkumisi ei tule, siis ei tule - siis jääb akende ettesaamiseni nagu on. Parimate soovidega!

Teavita reeglite rikkumisest

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Rõdutööd" on 4 aktiivset tööd

Rõdu remont

Asukoht: Tartumaa, Tartu
Aega jäänud: 27p 17h
Tehtud pakkumisi: 3

no-img Pilt puudub

Korteri rõdu külgseina (vaheseina ehitusega )remont

Asukoht: Harjumaa, Tallinn
Aega jäänud: 2p 17h
Tehtud pakkumisi: 0

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.