+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Plaatimistööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Vannitoa põranda plaatimine

ID 56382

1178 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 16.02.2021
  • check Võitja valik kuni
    19.02.2021
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: T, 16. veebruar, 2021
Maakond: Raplamaa
Muu asula: Kehtna vald
Tööde algus: T, 02. veebruar, 2021 (Soovituslik)
Tööde lõpp: P, 14. veebruar, 2021 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tellija poolt
Soovin pakkumisi: Summa kogu projektile

Töö sisu

Kuskil 10 m2 plaaditavat pinda. Leiliruumi ja vannitoa vahel tuleb klaassein hiljem. Koridoril sammuti sama põrand. Dushiruumis tellitud dushi eraldavad klaassein. Vesi peab voolama seina ääres olevasse trappi, ka leiliruumist.
Eelmine ehitaja, kes kõik tegi algusest peale ei saanud plaatimisega hakkama, plaadid lainetavad. Põhjuseks ilmselt pikk plaat 30x60 mis keskelt kumer ja tegi sellise mustriga, et järgmise rea plaatide algus hakkab just teise plaadi poole pealt. Mis veel hullem tegi 3 päeva ja pani seinaplaatide alumise rea ka ära, isegi viimistles vuugid ja silikonid ja kattis põranda kinni, seega ei näinud mitu nädalat milline on tulemus. Sellist tööd vastu ei saa võtta aga ehitaja ise keeldub põrandat üles võtmast. Seega vaja kogenud plaatijat kes saab sellise tööga hakkama ja suhteliselt vähese ajaga sest puudub teine pesemiskoht. Ilmselt tuleb aluspinna kaldeid muuta, sest tahan 60x60 plaati nagu algses projektis oli. Seinaäärne pikk trapp lubab panna suuri plaate ühes suunas kaldega.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID52950

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 1    

Ettevõte Summa Käibemaks Ettemaks Lisatud Vestlus
Private ID59120 1.0 800,0 € Hinna sees Hinna sees 30% 02.02.2021 Vestlus (0)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID59120 ) :

Firma nimi: *** ***** *****
E-mail: ***********************
Telefon: ********
Kontaktisik: ****** ***** *****
Asukoht: ***** *************
Käive: Andmed puuduvad
Töötajaid: Andmed puuduvad
Asutatud: 2019
MTR: Andmed puuduvad
Maksuvõlg: puudub (seisuga 05.05.2024)

Keskmine hinnang:

1.0
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 3
Tehtud tööde pildid: 0

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID59199   02.02.2021 13:41
Tere.
palun saatke paar pilti ka siis on hea pakkumist koostada ja mingigi nägemus antud olukorrale.
Ja peab ka arvestama sellega,et aeganõudev töö kuna peab väga ettevaatlikult majandama .
lugupidamisega

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 02.02.2021 16:14

Tere, lisasin portsu pilte erinevade nurkade alt, et jääks näha võimalikult selgelt praegunu olukord. Hetkel pesuruumis laevalgustust pole aga loodan, et saab aru enamvähem. Tõmmates näpuga üle servade jääb näpp taha kinni sinna seega ka igasugune mustus ja koristamine saaks peavalu olema. Mõni plaat on täitsa tasane ka aga enamus ikka kumerad, kui loodi peale paned on näha kohe.

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID27299   02.02.2021 18:47
Nii kirjeldus, kui ka pildid ütlevad, et plaaditud on plaatimiseks mitte sobiliku pinna peale. See põrand tuleb tasaseks saada. Seega, kui tasandada ja muuta kaldeid, siis on vaja nagunii eemaldada seinast vähemalt alumine rida plaate, et saaks kuidagigi hüdroisolatsiooni teha.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 02.02.2021 20:45

Kas saab eemaldada seinaplaate nii, et ülemisi plaate ei riku? Ehitaja tegi täiesti uue põranda mullast alates muidu aga kalded ei sobi nii suure plaadiga. Hetkel vesi jääb veidi lohku ka ennem renni.

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID27299   02.02.2021 21:13
Siiani on küll õnnestunud eemaldada ainult tarvilik, aga 100% ei anna jumal ka. Nii suure plaadiga saab anda kalde ainult ühele poole. Kahjuks puudub ülevaade ruumide asendist, aga piltide järgi tundub päris raske ülesandena saada niisuure plaadiga seal kalded trapi suunas ja et ka plaadid ei jääks astmeliselt. Minule isiklikult tundub, et need kalded peaks minema rennist kahele poole tõusvalt, mitte ühele poole.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 02.02.2021 21:36

On võimalik, näinud palju pilte suurte 60x60 plaatidega või suuremetega kus sellist pikka renni kasutatud. Kui lugeda selle renni kohta siis üks selle eelis ongi, et saab kasutada suuri plaate. Ja vaja ongi ainult ühesuunalist ühte kallet renni suunas. Rennist 10cm kus on teip tõmmatud maha tuleb klaas maani mis kaitseb, et vesi kõrvale ei valguks. Kallet saab teha muidugi mitut moodi, näinud selliseid kus jäätakse kiilu kujuline aste mille tasasel osal on klaas kohe seega ei sega käimist, on lõigatud variant, kus suur plaat lõigatakse kaheks osaks, selliselt jääb sujuvam üleminek aga samas ilus muster või siis nii, et silmaga ei eristagi mingit erinevust terve põranda osas. Eks seda tuleb vaadata mis parim lahendus on, kiilu ei saa teha sest meie klaas ei ole nii lai(120) kui teha selles osas kalle ja ainult 60 plaadiga jääb liiga kitsas ilmselt kalde osa. Mina pole muidugi professionaal vaid kujundaja rollis praegu.

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID27299   02.02.2021 21:58
Kui on kalle ainult ühele poole, siis on muidugi võimalik sellise plaadiga. Samas kui sealt klaas seina juurest vastu kallet ei ole, siis võib ikkagi vesi ka selles suunas valguda juba ennem seda klaasseina, kui sealt poolt vastu kallet pole. Lihtsalt näha, et sealt lähevad need plaadid edasi. Lihtsalt infoks, et kui 60x60 plaat lõigata kaheks osaks, siis ta ei ole enam 60x60 plaat...

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 02.02.2021 22:19

Panen ühe pildi siia juurde mida lõikamise all mõtlesin. Tahan igal juhul sellise suuruse plaadiga, jookseksid vuugid seintelt maha ühe jutiga ja jääks väga ilus tulemus.

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID59120   09.02.2021 16:02
tere
aga kui osa plaade siiski tahti võtmise käigus katki läheva.seda ei sa ju karanteerida et tervelt kätte saab
palun seinast pilte ja korralik pilt

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus:
Hanke korraldaja ei ole küsimusele veel vastanud

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.