+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Restaureerimistööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

KÜ välisfassaadi restaureerimine

ID 54651

402 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 07.11.2020
  • check Võitja valik kuni
    14.11.2020
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: L, 7. november, 2020
Maakond: Viljandimaa
Linn: Viljandi
Tööde algus: N, 01. aprill, 2021 (Soovituslik)
Tööde lõpp: E, 31. oktoober, 2022 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt
Soovin pakkumisi: Summa kogu projektile

Töö sisu

Hoone välisfasaadi restaureerimine vastavalt projektile_väljavõte projekti üldosast:

Sokli ümbert (ida-lõunasuund) eemaldatake pinnasekiht, rajatakse munakivisillutis kaldega hoonest eemale. Vihmavee ravoolutorude alla paigaldatakse äravoolurennid, välja arvatud tänava poolt.
Maakividest soklit ei soojustata väljastpoolt, restaureerimistöid teostatakse perioodil, kus välisõhu temperatuur ei ole alla +5º C.
Sokkel vajab restaureerimist ümber perimeetri. Tsementmört eemaldatakse vuukide vahelt, asendatakse lubimördiga. Puuduvad või lagunenud kivid, sh savitellised asendatakse sobivatega
(vajalik hankida samast ajastust pärinevad terved savitellised). Lossi tänava pool eemaldada kitsad vertikaalsed lauad akna alt (varasemalt uks) ja laduda maakivist sokliosa, lõpetades
savitellistest pealiskihiga.
Sokkel kaetakse uue soklilauaga kohas, kus see puudub või on pehkinud. Lossi tänava pool oleva soklilaua, mis asub parempoolse vitriinakna all, seisukord kontrollida- see osa kogu hoone
soklilauast on visuaalsel vaatlusel kõige paremini säilinud. Avade kõrval lõpetada ümarnurgaga, soklilaua kalle 15º. Soklilauad ühendada kaldlõikeliselt. Uue laua üleulatus sokli välispinnast peab jääma sarnane algselt paigaldatud üleulatusele.
Alumise palgirea seisukorda kontrollida kohtades, kus soklilaud puudub või on seinast irdunud.
Idasuunal eemaldada alumine horisontaalne kitsas laudisvöö. Sellel suunal on maapinda vajalik õgvendada tuulekojast lõunapool, kus asub kinnimüüritud keldriaken. Keldriruumide õhutamiseks taasavatakse kinnimüüritud aknaava idapoolses soklimüüris. Kõik kolm keldriakent valmistatakse uued.
Lõunasuunal eemaldada alumine horisontaalne kitsas laudisvöö ja hilisemalt paigaldatud kahepoolne uks (seestpoolt on ukseava kinni ehitatud) ja kaetakse väljastpoolt vertikaalse välisvoodrilauaga. Õgvendada maapinda, mida on tõstetud ukse ees.
Välisvoodrilaudadelt eemaldatakse lahtine värv, kitsamad praod täidetakse puitpilbastega ja linaõlikitiga. Praod eelnevalt kruntida linaõlikrundiga. Suurte kahjustustega kõlbmatud lauad
asendatakse uutega, mis on valmistatud sarnase profiili ja mõõtudega laudadega. Hoone hilisemalt rajatud juurdeehitiste (tuulekoda ja katuse väljaehitis) kitsad seinalauad asendatakse laia
horisontaalse lauaga, eeskujuks olemasolevad lauad kõrvalolevalt kolmnurkviiluga väljaehituselt.
Räästakasti laudade seisukord kontrollida pärast lahtise värvi eemaldamist. Räästakasti otsalauad on vajalik asendada uute laudadega. Puidust nurgakvaadrid, mis on hilisemalt asendatud, tuleb ehitusaegsete järgi asendada.
Restaureeritavad puitpinnad viimistletakse linaõlivärviga, uued puitpinnad kruntida linaõli baasil krundiga ja seejärel värvitakse linaõlivärviga.
Olemasolevad 6-ruuduga puitaknad, mis on hiljuti vahetatud, säilitatakse. Vajalik on nende akende klaasimisel kasutatud puitliistud asendada linaõlikitiga ja aknahinged asendada sepishingedega, mis on valmistatud olemasolevate sepiste eeskujul (idapoolsel 2-l aknal säilinud).
Väljavahetatavate akende kohta on koostatud tööjoonised. Akende projekteerimisel on arvestatud hoone olemasolevate aknatüüpidega ja metallmanustega. Sisemised raamid valmistatakse uued pakettklaasiga mantelraamidena. Säilitatakse olemasolevad aknaluugid ida- ja põhjapool.
Puuduvad aknaluugid (esimesel korrusel) koos sepistega valmistatakse uued olemasolevate eeskujul. Lossi tänava poole aknaluuke ei ole ette nähtud.
Puuduvad akna alumised ja ülemised karniisid on projekteeritud olemasolevate säilinud detailide eeskujul. Olemasolevate seisukord kontrollida ja vajadusel asendada. Ülemised aknapealsed kaldu paigaldatud lauad asendatakse kõik ühesuguste karniisidega.
Olemasolevad avatäidete sepismanused säilitatakse, puhastatakse ja õlitatakse linaõliga

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: korteriühistu ID57575

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 1    

Ettevõte Summa Käibemaks Ettemaks Lisatud Vestlus
Private ID37493 4.1 2 000,0 € Hinna sees Hinna sees Ei soovi 13.10.2020 Vestlus (0)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID37493 ) :

Firma nimi: ******** ***** **
E-mail: ******************
Telefon: ********
Kontaktisik: *** ********
Asukoht: ***** ***** ******** ********
Käive: 0.00
(periood 01.04.2023 - 30.06.2023)
Töötajaid: Andmed puuduvad
Asutatud: 2006
MTR: Andmed puuduvad
Maksuvõlg: puudub (seisuga 18.05.2024)

Keskmine hinnang:

4.1
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 5
Tehtud tööde pildid: 15

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.