+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Fassaaditööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Fassaadi- ja katusetöö

ID 53594

653 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 08.09.2020
  • check Võitja valik kuni
    09.09.2020
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: T, 8. september, 2020
Maakond: Raplamaa
Linn: Rapla
Muu asula: Kuimetsa
Tööde algus: T, 01. september, 2020 (Soovituslik)
Tööde lõpp: T, 31. august, 2021 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt
Soovin pakkumisi: Summa kogu projektile

Töö sisu

Soovime renoveerida väikeelamu Kuimetsa külas, Rapla vallas (EHR. 109002350). Käesoleva ehitushanke eesmärk on maja soojustada vundamendist katusealuseni ning ehitada fassaad, silikaatkivist. Seinapinda on ca 70m2 (s.t osa fassaadist on juba tehtud). Samuti on vajalik uus katus koos soojustusega. Prioriteet on pigem fassaad ja soojustus - pakkumisi võib teha fassaadi- ja katusetööle koos kui ka eraldi. Oluline on märkida, et soovime kasutada Kredexi väikeelamute rekonstrueerimistoetust. Seega peaksid hinnapakkumised olema piisavalt detailsed ja vastama meetme "Väikeelamute energiatõhususe suurendamise toetuse kasutamise tingimused ja kord" toodud nõuetele (https://www.riigiteataja.ee/akt/103062020014 ).

Materjal, s.h, puit, soojustus, silikaattellis ja ka seadmed peavad olema osa hinnapakkumisest. Palume materjalide hinnapakkumises lähtuda mõistlikkuse (hea kvaliteedi, keskmise maksumuse) printsiibist.

Hinnapakkumises palume iga osa hind eraldi välja tuua, st näidata ära alapunktide kaupa, kui palju iga etapp ja selle jaoks vajalikud materjalid maksma lähevad (punkt 1: vundamendi soojustamine, 2: fassaaditööd, 3: katusealuse soojustamine jne). Kõige puhul palun tööde arvestusse sisse arvestada ka vanade materjalide ja ehitusjäätmete utiliseerimine ja muud ehitust toetavad tegevused.

Olukord hetkel:

Hoone katus on 1995. aastal rekonstrueeritud, kuid ehitustööd on teostatud kohati ebakvaliteetselt, mistõttu on vajalik katuse täielik rekonstrueerimine. 2016. a. kevadel teostatud katuste avamisel selgus, et mõned katusekonstruktsioonid on valesti või puudulikult ehitatud tuulutuse tõttu osaliselt alt niisked (põhjuseks nt. ebapiisav tuulutite arv ja peatuulutuskanalite ristlõige, pealisvilla tuulutussoonte vale suund või üleüldse pealisvilla puudumine).

Välisfassaadilt tuleb eemaldada krohvikiht, väline soojustusmaterjal (TEP-plaat).
Tööde alustamise hetkeks on majast olemasolev välisfassaad eemaldatud. Kindlasti on võimalik hanke võitjal tutvuda tehtavate töödega ja objekti olukorraga.

Kaasasolevad failid:
1) Pildid manuses.
2) Mõõdistusprojekt majast: https://drive.google.com/file/d/1dNInl-FnDKK5vfkLD-l2RmacC7-l5KMH/view?usp=sharing

Tehtavad tööd:
(PS: Projektis võib teha muudatusi kui töö teostajal on parem visioon ning muudatused on abikõlbulikud vastavalt Kredexi toetusmeetmele)

1. Vundamendi soojustamine:

Vundamendi soojustamine väljaspoolt (kõik kaeve- ja ehitustööd)
Olemasolev vundament on ehitatud paekivist müüritisena. Rekonstrueeritav pind peab olema puhas, tugev ja sile. Puhta pinna all mõeldakse mustuseta, õlita, silikoonita, sambliketa ja sooladeta pinda. Olemasolevale vundamendile paigaldatakse tasanduskrohv, SBS hüdroisolatsioon ning soojustatakse 150mm EPS plaatidega. Hoone sokliosa tehtakse sama profiiliga nagu ülejäänud majal. Sokli kohale paigaldatakse veelaud ning veeplekk. Lisaks tuleks hoone perimeetrile paigaldada ka ühe meetri laiuselt 10-15 kraadise kaldega horisontaalne 2x50mm XPS. Piirdekonstruktsioonide rekonstrueerimisel materjalikihtide lisandumisega peab säilima hoonele olemasolevalt iseloomulik sokli eenduvus fassaadi välispinnast. Väliseina soojustamisel tuleb arhitektuursete proportsioonide säilimisel soojustada kindlasti terviklahendusena ka sokkel

2. Fassaadi soojustamine:

Olemasoleva krohvi, TEP plaadi, diagonaallaudise ja saepurusoojustuse eemaldamine välisseintelt.
Välisseinte puitkarkass täidetakse 100mm villaga, paigaldatakse väljapoole lisa roovitis 45x95mm, mis täidetakse 100mm villaga, kaetakse tuuletõkkeplaadi, tuulutusliistu ning silikaattellisest voodriga. Hoone VS-2 projekteeritud välissein ehitatakse 45x195mm puidust, mis täidetakse 200mm villaga, kaetakse tuuletõkkeplaadi, tuulutusliistu ning silikaattellisest voodriga, koos projektis ettenähtud karniiside ning profiilidega.

3. Katusealuse soojustamine:

Vana katusekate eemaldatakse koos mädanenud katusekonstruktsioonidega ning utiliseeritakse.Kontrollitakse üle puitkandurite seisukord, pehkinud osad või ebapiisava ristlõikega kohad plommida või asendada, vajadusel kasutada lisatugesid. Kandekonstruktsiooniks ettenähtud 45x195mm puidust sarikad, mis täidetakse 200mm kivivillaga, paigaldatakse väljapoole hingav aluskattekile, 25x50mm tuulutusliist, 22x100mm roov ning tsinkvaltsplekk katusekattematerjal. Sissepoole paigaldatakse 50mm Kingspan Therma soojustusplaat, metall-profiilid. Katuse aluskate peab saama tuulduda ülevalt, et ei tekiks kondensaati. Katuse tuulutus tagatakse räästa otstest ning harjast- harjatuulutite abil. Katusele rajatakse terasest käiguteed ja paigaldatakse räästa pealsed lumetõkked (vt. joonis katuse plaan). Vihmaveesüsteem tuleb täielikult uuesti paigaldada. Hoonele paigaldatakse räästapealsed vihmaveerennid. Torudeks paigaldatakse ümmarguse ristlõikega vihmaveetorud. Hoone vihmaveesüsteemi detailid valmistakse tsinkvaltsplekist.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID56641

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Fassaaditööd" on 21 aktiivset tööd

Maja fassaadi väiksemad krohviparandused ja kogu krohvitud fassaadi üle värvimine

Asukoht: Harjumaa, Tallinn
Aega jäänud: 16p 15h
Tehtud pakkumisi: 11

Fassaad/sandwich pesu

Asukoht: Harjumaa, Jüri
Aega jäänud: 27p 15h
Tehtud pakkumisi: 7

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.