+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Renoveerimine" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Eramu renoveerimine

ID 53474

307 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 10.08.2020
  • check Võitja valik kuni
    11.08.2020
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: E, 10. august, 2020
Maakond: Ida-Virumaa
Linn: Jõhvi
Tööde algus: E, 10. august, 2020 (Soovituslik)
Tööde lõpp: N, 10. september, 2020 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt
Soovin pakkumisi: Summa kogu projektile

Töö sisu

Keldrikorrus
Küttesüsteemi renoveerimine (küttesüsteemi torustiku projekteerimine ja vahetus sh. katlaruumi torustik, vastavalt sellele, kas otsustame põrandakütte või radiaatorkütte kasuks) Külma vee torustiku vahetus

I korrus (nummerdatud vastavalt plaanile)
Ruumid nr 1,2,3 - Esik koos WC ruumi ning trepikojaga. Teha põrand, seinad ning elektrikaabli vedamine. Esikus ja trepikojas standardile vastavate ukseaukude tegemine + ukseraam + uks. Kokku 8 ust (välja jääb see vaheuks, mis on enne välisust). Viimistlusest pahteldamist sooviks kindlasti ning juhul kui tuleb põrandaküte, sooviks esikusse ning WC-sse maha keraamilist põrandaplaati. Juhul kui tuleb radiaatorküte, siis sooviks põrandaplaati vaid WC-sse. Muud lõppviimistlust ei ole vaja (värvimine, parketi panek, lae panek jms).
Ruum nr 4 - Köök. Teha põrand, seinad ning elektrikaabli vedamine. Tarbevee torustiku vedamine uude asukohta. Kanalisatsioonitoru vedamine uude asukohta. Pliidi väljalõhkumine ning soojamüüri lõõride sulgemine. Viimistlusest pahteldamist sooviks kindlasti ning juhul kui tuleb põrandaküte, sooviks kööki keraamilist põrandaplaati. Muud lõppviimistlust ei ole vaja (värvimine, parketi panek, lae panek jms).
Ruum nr 5 - Elutuba. Teha põrand, seinad ning elektrikaabli vedamine. Viimistlusest pahteldamist sooviks kindlasti. Muud lõppviimistlust ei ole vaja (värvimine, parketi panek, lae panek jms).
Kõikide ruumide puhul soovin, et välisseinad saaks seest poolt kindlasti krohvitud/pahteldatud. Siseseinte puhul ei ole vahet, kas kipsplaat või krohv. Vaadata lihtsalt, mis oleks soodsam.

Kui võimalik, siis kohe ette ära teha 2 hinnapakkumist: 1) radiaator kütte ning tavaliselt soojustatud põrandatega; 2) põrandaküttega.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID56538

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID40011   04.08.2020 10:12
Kas kelder on kogu maja all või osaliselt, kas keldri vahelagi betoonpaneel või puit?
Mis tähendavad:
1. Teha põrand? kas tuleb betoonpõrand, jäävad olemasolevad puittalad? mis olukord on maja all mis materjalidest uus põrand ehitatakse?
2. Teha seinad? milles seisneb seinte tegemine? kas vanadele lihtsalt kips peale,?
kas on võimalik saada tööde mahutabelit, seinte m2, prõandate m2,

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 05.08.2020 02:19

Tere
Kelder on osaliselt maja all ja vahelagi on betoonpaneelist.
1. Hetkel on põrand üles võtmata, aga aiman et hetkel seal betoonvalu, liivakiht ja veneaegne klaasvatt. Eelnevalt tööde kirjelduses sai välja toodud, et sooviksin kahte hinnapakkumist. Üks selle kohta kui tuleb põrand soojustada ja peale OSB (kuna põrand üles võtmata, siis ei oska ka talade seisukorda öelda, vb tuleks ka need välja vahetada). Teine hinnapakkumine selle kohta, kui tuleks põrandaküte, kuid põrandat väga tõsta ei ole võimalik, mistõttu betoonvalu asemel tuleks eelistada ilmselt kipsivalu.
2. Kuna tegemist kivimajaga, siis seinte tegemise all mõtlesin seda, et ruumide välisseinad tuleks kindlasti seest krohvida, aga siseseinte puhul ei ole oluline, kas kips või krohv, lihtsalt vaadata, mis oleks soodsam.
Tööde kirjeldusele sai lisatud ka kaks maja plaani, sealt ruumide mõõdud näha ning laed on igas ruumis keskmiselt 2,5 m. Siiski püüan Teile mingisuguse esialgse mahu kokku panna. Renoveeritava põranda maht oleks ca 50 m2, kuid seinte mahu mõõtmisega läheb natuke aega, kuna päris palju uksi ja aknaid.

Teavita reeglite rikkumisest

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Renoveerimine" on 4 aktiivset tööd

no-img Pilt puudub

Korterelamu kahe puidust väliukse renoveerimine

Asukoht: Harjumaa, Tallinn
Aega jäänud: 6p 10h
Tehtud pakkumisi: 5

no-img Pilt puudub

Palkmaja renoveerimine Kohila vallas Kredexi toel

Asukoht: Raplamaa
Aega jäänud: 15p 10h
Tehtud pakkumisi: 1

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.