+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Soojustustööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Väikeelamu renoveerimistööd (soojustus)

ID 53009

586 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 30.07.2020
  • check Võitja valik kuni
    31.07.2020
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: N, 30. juuli, 2020
Maakond: Harjumaa
Muu asula: Aegviidu
Tööde algus: L, 15. august, 2020 (Soovituslik)
Tööde lõpp: N, 31. detsember, 2020 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt
Soovin pakkumisi: Summa kogu projektile

Töö sisu

Soovime renoveerida väikeelamu Aegviidu alevis, Anija vallas. Projekt on mahukas ja tuleb jagada erinevatesse etappidesse. Seetõttu on käesoleva ehitushanke eesmärk keskenduda maja soojustamisele vundamendist katusealuseni, selle käigus välja vahetada küttesüsteem (ahiküttelt põrandaküttele), teha esimene korrus elamiskõlblikuks ja teha mõned viimistlustööd katusel.
Oluline on ära märkida, et soovime kasutada Kredexi väikeelamute rekonstrueerimistoetust. Seega peaksid hinnapakkumised olema piisavalt detailsed ja vastama meetme "Väikeelamute energiatõhususe suurendamise toetuse kasutamise tingimused ja kord" toodud nõuetele (https://www.riigiteataja.ee/akt/103062020014 ).

Väikeelamu renoveerimisprojekt on lõpetamisel, mille järel tuleb see KOViga kooskõlastada. See tähendab, et võib tulla väiksemaid muutusi, kuid tõenäoliselt hinnapakkumisteks piisab.
Materjal, sealhulgas torustik, puit, soojustus ja ka seadmed peavad olema osa hinnapakkumisest (sh põrandakatted ja välisvoodrilauad). Kuna materjale ei ole enamasti välja toodud, palume hinnapakkumises lähtuda mõistlikkuse (hea kvaliteedi, keskmise maksumuse) printsiibist.

Hinnapakkumises palume iga osa hind eraldi välja tuua, st näidata ära alapunktide kaupa, kui palju iga etapp ja selle jaoks vajalikud materjalid maksma lähevad (punkt 1: vundamendi soojustamine, 2: fassaaditööd, 3: katusealuse soojustamine jne). Kõige puhul palun tööde arvestusse sisse arvestada ka vanade materjalide ja ehitusjäätmete utiliseerimine ja muud ehitust toetavad tegevused.

Olukord hetkel:
65-ruutmeetrise ehitusaluse pinnaga 1977. aastal ehitatud lintvundamendil puitkarkassmaja. Katus on uus (eterniit), kuid lõpetamata. Majja on toodud salvkaevust veetoru koos hüdrofooriga ning veetud reovee kogumispaak. Mõlema kommunikatsiooni ühendused vaja renoveerimise käigus üle vaadata.
Majas augustikuus teostamisel ulatuslik majavammi tõrje poole esimese korruse põrandate alt ja seintest. Vammitõrje tagajärjel asendatakse poole maja ulatuses karkassipostid, alusvöö ja kooritakse 150mm pinnast põrandate alt. Vammist kahjustatud materjalide asendamise käigus eemaldatakse osalt majalt välisfassaadilt krohvikiht, väline soojustusmaterjal (TEP-plaat), seinte vaheline soojustusmaterjal (saepuru) ja välisseinte diagonaallaudis.
See tähendab, et tööde alustamise hetkeks on osalt majast olemasolev välisfassaad eemaldatud, osa senisest soojustusmaterjalist asendatud ning esimesel korrusel poole maja ulatuses põrandad üles võetud. Kindlasti on võimalik hanke võitjal tutvuda tehtavate töödega ja objekti olukorraga.

Kaasasolevad failid: https://1drv.ms/u/s!Ai2FgOLAuh5HuVQKQFXZI-0YoVYo?e=EgBiu1
Pildid olemasolevast hoonest väljast, seest ning mõned detailipildid ka sellest, millises ulatuses toimub parasjagu vammikahjustuse likvideerimine
PDF-formaadis elamu renoveerimise eskiisplaan, abihoone eskiisplaanid küttesüsteemide paigaldamise jaoks, asendiplaan
Soovi korral oleme valmis andma projekti faili ka dwg-formaadis.

Tehtavad tööd:
1. Vundamendi soojustamine:
Vundamendi soojustamine väljaspoolt (kõik kaeve- ja ehitustööd)
Vundamendi soojustamine seespool põranda all
Keldriboksi kinniajamine
Vee ja kanalisatsioonikommunikatsioonide rajamine vastavalt projektile

2. Fassaadi soojustamine:
Olemasoleva krohvi, TEP plaadi, diagonaallaudise ja saepurusoojustuse eemaldamine välisseintelt
Projektile vastavalt seina kihtide ja soojustuse paigaldamine
Voodrilaua paigaldamine
Läänepoolses küljes akna asendamine välisuksega (näiteks: https://www.uksetehas.ee/toode/nokturn/), kahel korrusel välisterrassile viiva topelt-terrassiukse paigaldamine (pakkumises palume ka terrassiustele hinnapakkumist). Esimeselt korruselt eemaldatud akna paigaldamine teisele korrusele põhjapoolsesse otsa. Lõunapoolses küljes välisukse kinni müürimine ja selle asemel uue väikse akna paigaldamine.

3. Katusealuse soojustamine:
Projektile vastavalt katuselae soojustuse paigaldamine

4. Põrandate soojustamine ja küttesüsteemi asendamine:
Olemasoleva põranda ja põranda aluse soojustusmaterjali eemaldamine (nii esimesel kui ka teisel, st katusealusel korrusel)
Olemasoleva ahju eemaldamine
Esimese korruse põrandate aluse täitematerjali ja soojustusmaterjali asendamine vastavalt projektile
Vesipõrandakütte pumba ja torustiku rajamine vastavalt projektile (kahe korruse ja abihoone teenindamiseks), sealhulgas trasside kaevamine elamu ja abihoone vahele
Vesipõrandaküttesüsteemi rajamine hoone esimesele korrusele, sh küttesüsteem.
Vesipõrandaküttesüsteemi rajamine hoone katusealusele korrusele, sh küttesüsteem.
Põrandakatte asendamine esimesel korrusel (hele puitparkett nt saar), sh vannitoa põranda plaatimine (hinnapakkumises võiks olla ka plaadid näiteks https://www.decora.ee/catalog/product/view/id/139240/s/porandaplaat-flm-12-patchwork-33x33/category/1688/ või sarnane)

5. Siseviimistluse taastamine:
Esimesel korrusel kahe siseseina ehitamine, sh vannitoaseinad
Esimesel korrusel kõikide seinte ja lagede siseviimistlus (valge värv), elektri ja torustiku lahendus vastavalt projektile. Teisel korrusel kommunikatsioonide (elekter, torustik, küttesüsteem) vedamine.

6. Lisatööd:
Korstnaplekkide paigaldamine ja katuse korstnaosa viimistlus
Tuulekastide ehitamine
Vihmavee äravoolu ehitamine

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID53422

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.