+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Ehituse peatöövõtt" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Magamistoa ja rõdu remont

ID 51555

796 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 19.05.2020
  • check Võitja valik kuni
    26.05.2020
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: T, 19. mai, 2020
Maakond: Harjumaa
Linn: Tallinn
Tööde algus: R, 10. juuli, 2020 (Soovituslik)
Tööde lõpp: R, 17. juuli, 2020 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt
Soovin pakkumisi: Summa kogu projektile

Töö sisu

Tegemist on paneelmaja 4. korrusel (lift olemas) asuva kolmetoalise korteri magamistoa ja sellega ühendatud lodža remonttöödega. Tuba on 17 m2 ja lodža 4,8 m2.

TUBA (17 m2):

SEINAD: Toas on seina üldpinnad puhastatud vanast tapeedist kuni betoonini, osaliselt juba alustatud pahteldamistöödega. Eesmärk on kahele pikemale seinale ehitada karkass ning katta kipsplaadiga ning viimistleda kruntvärvi ning värviga. Ühe pikema seina karkassi vahed täita villaga.
Väiksemad - toa otsaseinad - pahteldada ühtlaseks ning katta kruntvärvi ja värviga. Ehitada karkassil garderoobiseinad, toa nurka. Karkass ehitada arvestusega, et sinna kinnitatakse liuguks, maksimaalse kaaluga 80 kg.

LAGI: Lagi on kaetud olemasoleva värviga. Esinevad mõned kruviaugud, vana garderoobi karkassist, mis oleks vaja kinni pahteldada, lihvida ja kogu lagi üle värvida.

PÕRAND: Põrandad on ruumis viimistletud. Vaja ehitustööde ajaks katta paberiga.

ELEKTER: Uue garderoobi ehitamisega oleks vaja toa olemasolev lüliti ümber tõsta projekteeritud karkassseinale. Projekteeritud garderoobi lakke ette näha toide valgustile, mis oleks lülitatav ümber tõstetud lülitist. (juhtmed pinnapealsed). Olemasolevad pistikupesad ümber tõsta projekteeritud karkassseintesse.

RÕDU (4,8 m2)

SEINAD:
Rõdu otsaseinad krohvitud ja puuraukudega. Puuraugud täita ning üks otsasein ühtlaseks krohvida teise otsaseina paigaldada puidust distantsliistud ning sellele omakorda horisontaalsed liistud. Rõdu aknaga seinas on olemasolev soojustus karkassi vahel ja puitlaudis. Olemasolev puitlaudis ja soojustus eemaldada. Asendada tuuletõkkeplaadi ja vertikaalse laudisega.

LAGI:
Lakke on liimitud vahtplastist soojustusplaadid. Ol.ol. soojustus eemaldada. Laepind puhastada, vajadusel teha krohviparandusi ning krohvida ühtlaseks.
Paigaldada lakke ripptooli ankur.

PÕRAND: Põrandal on laagidel põrandalaud (all soojustus). Olemasolev põrandalaud ja soojustus eemaldada ja paigaldada laagidele uus terrassilaud.

ELEKTER: olemasolev seinalamp eemaldada ja paigaldada uus otsaseina.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID54835

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 1    

Ettevõte Summa Käibemaks Ettemaks Lisatud Vestlus
Private ID50979 4.8 3 500,0 € Ei ole KMKR Ei ole KMKR Ei soovi 18.05.2020 Vestlus (0)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID50979 ) :

Firma nimi: ******** **
E-mail: *************************
Telefon: *******
Kontaktisik: ****** ****
Asukoht: ***** *** ***** ****** *****
Käive: Andmed puuduvad
Töötajaid: Andmed puuduvad
Asutatud: 2014
MTR: Andmed puuduvad
Maksuvõlg: puudub (seisuga 25.04.2024)

Keskmine hinnang:

4.8
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 92
Tehtud tööde pildid: 8

Pakkumise kirjeldus:

Tere.Pakkumine Teie kirjelduse ja soovide järgi.Km.ei lisandu,ettemaksu ei soovi,ehitusjäätmed utiliseerime,vajadusel leping,garantii5aastat teostatud töödele.Töid teostavad pika kogemusega spetsialistid orienteeruvalt 7-9päeva(järjest).Materjalid kvaliteetseimad,ehitusjäätmed utiliseerime,teeme kuivkoristuse.Lisaküsimuste korral kirjutage Vestlusesse.Peatsele koostööle lootes.Margus

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.